Δραστηριότητες

Δραστηριότητες | REal Management - Υπηρεσίες Διαχείρισης ακινήτων, μεσιτείας, αγοραπωλησίας ακινήτων, στρατηγικής διαχείρισης, διαχείρισης έργου, ανακαίνισης, επισκευής και εκπροσώπησης ιδιοκτήτη από το Μηνά Κουτεντάκη, Αθήνα, ΕλλάδαΗ REal Management παρέχει πλήρεις υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων σε ακίνητα που βρίσκονται στην Ελληνική επικράτεια.  Η προσπάθειά μας επικεντρώνεται στο να ανακουφίσουμε τους ιδιοκτήτες ακινήτων από το βάρος των υποχρεώσεων των ακινήτων τους και για να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση της επένδυσής τους.

Το πελατολόγιό μας αποτελείται κυρίως από ιδιοκτήτες ακινήτων που διαμένουν μόνιμα στο εξωτερικό και από Έλληνες που διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα που όμως δεν έχουν το χρόνο ή τις γνώσεις να διαχειριστούν μόνοι τα ακίνητά τους.  Η εμπειρία μας καταδεικνύει πως η εξάρτηση από συγγενείς και φίλους είναι ανεπιτυχής, αφού οδηγεί σε δαπανηρές και χρονοβόρες γραφειοκρατικές εμπλοκές.

Διαχειριζόμαστε ακίνητα σύμφωνα με τους ακόλουθους κανόνες:

  1. Όλα τα διαχειριζόμενα ακίνητα αντιμετωπίζονται σαν να ήταν δικά μας.
  2. Όλα τα προβλήματα που ανακύπτουν μελετώνται σε βάθος, αναλύονται, τεκμηριώνονται και υποβάλλονται στους ιδιοκτήτες με προτάσεις που είναι ακόλουθες με την επενδυτική στρατηγική και τους στόχους τους.